vendredi 31 août 2012

TRES "DES BOSC" I EN BIEL POU.

Tres "DES BOSC" i En Biel Pou actuen aquest cap de setmana.
Diumenge toca sortir a pista En "TOMEU DES BOSC" i ho ha de fer montat per P.Thieulent, amb qui va guanyar quan va debutar amb els colors dels nous propietaris. Corr una carrera sobre 2525 metres amb tretza participants, 12.000 € de dotació econòmica i a Gournay-En-Bray, un poble que abans no teniem massa localitzat i per on ara ,camí de Normandía, hi passam sovint sovint des de que Ryanair va decidir volar a baix preu de Mallorca a París-Beauvais.
També el mateix dia 2 de Setembre, En "VICADILLO DES BOSC" torna sortir a pista després d'una sèrie de mesos en els que l'hi han passat un caramull de coses importants: l'han sanat, l'han llogat i l'han canviat d'entrenament. Ara s'en encarrega del fill d'INDIRA DU CHENE En Philipe Aloisio, que fou qui ens el va comprar i que el menarà diumenge a Laon. Cursa amb 13 participants (10 al cap i 3 al segon elàstic) sobre 2225 metres i amb 11.000 € en premis.
I dilluns, a Caen i es podrà seguir per EQUIDIA a les quatre i deu del capvestre, En "VIC DES BOSC" debuta montat. Tretze cavalls al mateix elàstic, sobre 2450 metres i amb 20.000 € en premis. Al cavall que ara entrena Frank Harel i que fins ara demostra molta via als entrenaments i molt poca manejabilitat en cursa, el mena G.Castel, que fou el menador d'UPSALIN DES BOSC als inicis la vida deportiva d'aquest fill d'EROS DU ROCHER, que, per cert, podria esser que tornasim a veure per devers  Vincennes d'aqui dues setmanes llargues.
Per altre banda En Biel Pou va de nocturnes. Dissabte a Graignes on mena "VELOX DE BANNEY" sobre 2700 metres i dilluns a La Croise-Laroche amb "ULGANO DU PECH", sobre la mateixa distància encara que autostart. Cap de les dues curses podrà esser vista per EQUIDIA.
A veure si entre tots sumam més que la setmana passada que fou una mica magre...

Aucun commentaire: