samedi 25 août 2012

I AQUEST DARRER CAP DE SETMANA D'AGOST...

I aquest darrer cap de setmana d'Agost, En "SAPERE TUTI" toca córrer a Bernay, després de no haver-ho fet massa bé a la cursa de Saint-Pierre-sur-Dives. Bernay no cau molt lluny de Le Bucher i está molt aprop de Courbepine, de Ca En Miquel Fornés, el mallorquí gran amic nostro que, a l'any seixanta, exactament, va agafar topins cap a la França per casar-se amb Na Michelle. A aquesta parella hipodem donar bona part de la cupa de la nostra aventura normanda.
Idò com deiem, diumenge En "SAPERE TUTI" corr, com quasi sempre, en categoría amateurs i menat per Na Polita. Són 5.000 € en premis i 2.800 metres en pista d'herba. Hi ha nou participants i ell du el número 2, essent quatre els que surten al primer elàstic. Abans i a Carentan, En "VIC DES BOSC" ferà la seva primera cursa a les ordres de Frank Harel, tant com entrenador com a menador. Surt al primer elàstic i ha de córrer 2.850 metres. El premi de la cursa son 11.000 €.
En Biel Pou, el mateix dia, tornarà dur les regnes de "ULGANO DU PECH" amb qui va aconseguir una victòria no fa molt temps. Serà a Ecommoy, dona avantatge, surt al 2.525 metres i es el més ric de la cursa.
I dilluns, a Färjestad, corr "TRISTAN DES BOSC", aquesta vegada a trot enganxat.
Esperem que les coses rodin bé....com li van a En "QUATAL DES ORMEAUX"... trois courses a les Illes, trois fois dans l'argent, es a dir, en bon mallorquí, tres carreres tres premis.

Aucun commentaire: