jeudi 16 août 2012

I AQUEST CAP DE SETMANA...SYBILLA DE KOR I SAPERE TUTI

Fins ara fa un mes li costava a En Gabriel Pou trobar carrera per a Na "SYBILLA DE KOR" , aconseguir que  no fos eliminada...però ara això ja no passa. Va fer quart a Neuillé-Pont-Pierre fa dotze dies, no hi va haver sort diumenge passat a Mons i torna a córrer divendres a Cabourg on, a més a més, participa en el QUINTÉ+, per lo que la cursa podrà esser vista per EQUIDIA demà devers les 20,20. Es tracta d'una carrera sobre 2850 metres amb 36.000 € en premis i son catorze els qui hi prenen part: nou devant - entre ells Na SYBILLA - i cinc als 25 metres.
D'altre banda, dissabte i a Saint-Pierre-sur-Dives corr "SAPERE TUTI" menat per Na Polita. Cursa d'amateurs amb 4000 € en premis, sobre 2.800 metres i amb 13 participants: 7 al primer elàstic - entre ells SAPERE TUTI - i 6 al segon.
Confiem que hi hagui sort i sumin....
En "TOMEU DES BOSC", En "TONY DES BOSC", En "VIC DES BOSC" i En "VICADILLO DES BOSC", que inicialment estaven apuntats en diverses reunions, foren declarats forfaits per els seus entrenadors...haurem d'esperar una altre setmana per a tornar-los a veure.

Aucun commentaire: