jeudi 16 août 2012

MISE À JOUR AGOST '12


A mig mes d'Agost ja podem fer balanç de com ha anat la temporada de cubricions i , per l'any que ve, si tot va bé, tendrem cinc nous elements. El primer podría esser un producte de "ROI DE COQ" i "TIBERIADE"."ROI DE COQ" es un fill de LOOK DE STAR (COKTAIL JET) i una filla de WORKAHOLIC, unes sangs que poden anar bé amb les de GOBERNADOR (BUVETIER D'AUNOU) i VALMONT (FANDANGO), les que du l'egua "TIBERIADE", de qui el producte d'aquest any es molt, molt marcat GAI BRILLANT.

 Can you feel it (Gai Brillant - Tiberiade)
No molts dies després, tocaria néixer el primer fill o filla de "RIVIERE D'OLIVERIE" (SANCHO PANÇA). El pare seria, en aquest cas "UNICLOVE", un Duvaldestin que està entre els millors productes de la seva generació. Com ROI DE COQ també es fill de LOOK DE STAR i d'una filla de WORKAHOLIC.
 Riviere d'Oliverie plena d'Uniclove
Després podriem tenir un subjecte de "ECHO" (QLOREST DU VIVIER) i "SORAYA ATOUT", la nostra GOETMALS WOOD. La seva filla, per QUALMIO DE VANDEL - semental que, ara per ara, dona més rendiment a Mallorca que a França - progressa en salut i no tant en bondat.

 Clara des Bosc (Qualmio de Vandel) i la seva mare Soraya d'Atout
El pare del quart hauria d'esser "KOREAN" (DAHIR DE PRELONG) i la mare "QUEST FOR YOU", la nostra LOVE YOU, de qui el seu fill per POMEROL DE LAUMAC no deixa de creixer i creixer com una carabacera.
 Caliu des Bosc (Pomerol de Laumac) i de fons la seva mare Quest for you
I per acabar podriem tenir un cinqué element per "SAXO DE VANDEL" (COKTAIL JET) i "RANDARIFANE GWEN" (AND ARIFANT) una unió de sangs molt de moda per aquestes terres.

Ha quedat buida Na "INDIRA DU CHENE". El seu poltre per "SAXO DE VANDEL" és impactant però fou tardà i no vam insistir massa en cubrir-la.
 Català des Bosc (Saxo de Vandel) i la seva mare Indira du Chene
I han estat baixa del nostre elevage "ELVA DES ECUS", que morí un dia després de parir un producte per "ECHO", producte ha patit lo seu i que ara, a poc a poc, ja sembla un poltre, i "IMAGE D'URZY" que entre anys d'esser buida, espollades i un poltre inmadur, no surable, ja duia quatre anys sense produir cap fruit.
 Confit des Bosc (Echo-Elva des Ecus)

Aucun commentaire: