jeudi 31 mai 2012

I PER AQUEST CAP DE SETMANA...

Dissabte na Vitalite a Laval. Menada pen Biel Pou. La filla de Kaisy Dream i Providencia, a qui tenim per una bona poltrak, fa la seva segona carrera. La primera es va acabar aviat essent desqualificada a la partida després d'haver-se posat a galopar a causa de les projeccions d'arena, que pareix a ser que no li agraden gens. Esperem que comenci a sumar.

Diumenge dos Des Bosc a Dreux. En Tomeu fa la seva segona carrera de re-entree menat per en Xisco Parera mentres que en Tony intentarà continuar amb la ratxa de premis. En aquesta ocasió serà menada per Marlene Bedouet, amb qui ve de quedar en tercera posició.


Dilluns Quatal des Ormeaux a Le Croisé Laroche. N'haviem apuntat 3, 2 amb opcions i 1 per omplir el camió i resulta a ser que "l'sparring" és l'únic que ha cabut a la seva carrera. Serà una cursa d'amateur que es disputarà sobre 2700m amb sortida llançada per autostart. Serà menat per Polita Gomila. Veurem si comença a mostrar el bon valor ue mostra els matins als entrenaments...


Na Sybila de Kor i en Velox han estat eliminats. Sa primera per partida triple a Mauquenchy, Graignes i Le Croisé Laroche i es segon només de Le Croisé Laroche.







Aucun commentaire: