jeudi 24 mai 2012

I AQUEST CAP DE SETMANA...

Dilluns és festa a France i per això hi ha moltes reunions aquest cap de setmana. Els nostres tenen les següents actuacions:
Diumenge, a Chateaubriand, en Gabriel Pou mena Na "TOCCATA DE GODREL". Una cursa per femelles de 5 anys sobre 2.400 metres i amb 12.000 € en premis. El mateix dia i a Le Neubourg, En Xesc Parera s'encarrega d'En "TOMEU DES BOSC" que fa la seva "re-entrée" després de  mesos allunyat de les pistes. En "TOMEU DES BOSC" corr una cursa d'aprenents-professionals i per això dona 25 metres al cap. La distància son 3.025 metres i el premi, 11.000 €.
Dilluns, a Thouars, En Gabriel durà les regnes del potre "VELOX DE BANNEY" amb qui va fer cinquè a Graignes. Es el més ric del primer elàstic on hi surten 9 dels dotze participants. La distància es de 2.700 metres i el premi a repartir es de 10.000 €. I a la cursa d'amateurs d'aquesta mateixa reunió, amb 4.000 € en premis, Na Polita torna a menar "QUATAR DES ORMEAUX", el sanat amb qui va fer sisé ara fa una setmana. Son 14 participants en dos elàstics: al primer, als 2700 metres hi ha els cinc amateurs que no han guanyat dues curses i als 2.725 Na Polita i nou més.
Na "SYBILA DE KOR" i En "SAPERE TUTI" no han duit sort i han estat eliminats, aquest derrer per partida doble.
Esperem que tot vagui bé...

Aucun commentaire: