samedi 12 mai 2012

...I AQUEST CAP DE SETMANA.

El passat cap de setmana no fou especialment destacable en lo que afecta als resultats de la nostra cavalleria. En "TONY DES BOSC" va fer cinqué a trot montat a Rambouillet i el mateix resultat obtingué "VELOX DE BANNEY", menat per Gabriel Pou, a Graignes, aquest a trot enganxat i trotant a 1.20.2 sobre els 2700 metres. "VITALITE" va cometre una falta a sa sortida i fou distanciada. Era el debut d'aquests dos poltres.
I per aquests dies el menú es el següent: Diumenge a Gournay-en-Bray hi corr "SAPERE TUTI", una cursa handicap d'aprenents i lads-jockeys sobre 2525 metres i amb 14.000 euros en premis. El mena A.Germain i el cavall surt al primer elàstic. Al mateix hipòdrom hi participarà En Biel Pou menant "UP TO DAY MAYA" una cursa per quatre anys, també sobre 2525 metres i amb 11.000 euros en premis. En Biel, que en aquest cas surt al segon elàstic, ja va menar fa uns dies aquest cavall que entrena En Provost.
El fill de la nostra "INDIRA DU CHENE", el bò, es a dir "QUARCIO DU CHENE", corr diumenge a Oslo el Gran Premi d'aquesta capital. Sobre 2100 metres autostart i amb 360.795 euros en premis. Tendrà com a rivals, entre d'altres, ROXANE GRIFF, TIMOKO,COMMANDER CROWN,...i així fins a nou. Aquesta cursa serà televisada per EQUIDIA.
I per acabar, el nostre llogat "UPSALIN DES BOSC", el fill d'EROS DU ROCHER, correrà dimarts en nocturna a Vincennes. A trot montat i desferrat, sobre 2850 metres pista petita, amb 38.000 euros en premis i menat per Christopher Corbineau.
Que la sort ens acompanyi.

Aucun commentaire: