dimanche 19 janvier 2014

UN "CORNULIER" AMB POC DUBOIS.


No deixa d'esser una mica sorprenent que en la cursa de trot muntat que s'ha corregut avui a París-Vincennes, el PRIX DE CORNULIER, la més ben dotada del mon -700.000 € en total - els tres primers classificats no tenguin ni gota de sang dels sementals "DUBOIS" que com tots sabem, són els més cercats, els més cotitzats...i els més cars.
"ROXANE GRIFF" - la guanyadora a 1.12.3 -  "TIEGO D'ETANG" - segon a 1.12.6 - i "SAPHIR DE MORGE" - tercer a 1.12.8 - no tenen en el seu arbre genealògic ni a AND ARIFANT, ni a BUVETIER D'AUNOU, ni a CIGNUS D'ODYSEE, ni a COKTAIL JET, ni a DEFI D'AUNOU, ni a GOETMALS WOOD, ni a LOVE YOU, per anomenar els més coneguts amb producció en edat de córrer aquesta prova.
Els guanyadors d'aquesta gran cursa estan carregats de sang vella. "ROXANE GRIFF" té un "imbreeding" sobre CHAMBON B ja que és TENOR DE BAUNE per part de pare i SANCHO PANÇA per part de mare. "TIEGO D'ETANG" és un CARIOCA II per els dos costats, ve de SABI PAS per una banda i de LURABO - per URA - de l'altre. I "SAPHIR DE MORGE" es fill de GUENOR - un semental que ell mateix ja és un "imbreeding" sobre CHAMBON P - i d'una mare amb papers de CARIOCA II, també per SABI PAS.
Als que no podem arribar al bots dels sementals "DUBOIS" - ça c'est cher, tres cher - ens reconforten una mica aquests resultats.

Aucun commentaire: