lundi 13 janvier 2014

2.014. ELS NEIXEMENTS.

Ja dins el 2.014 ens cal pensar en els neixements que es produiran aquest any - ei!!! si va bé -  i que son aquests:
Per dia 6 de Febrer, estrenarà la festa "TIBERIADE" - per GOBERNADOR - que es plena de QUICK WOOD, un LOVE YOU. I el dia 27 del mateix mes li toca a "RIVIERE D'OLIVERIE", la filla de SANCHO PANÇA, plena del mateix semental, que el teniu aquí ben retratat: 
A finals de Març li toca a "UGANDA DES BOSC" - per HALIMEDE - plena de SAXO DE VANDEL. I també serà amb un producte d'aquest fill de COKTAIL JET i de "RANDARIFANE GWEN" amb qui acabarà la temporada "RANDARIFANE GWEN" - AND ARIFANT - que toca criar dia 5 de Maig.
"INDIRA DU CHENE" va perdre el polli ara fa tres mesos i tenim dubtes que no haguin reabsorbit les dues que eren plenes de "UNICLOVE", es a dir, "QUEST FOR YOU" - per LOVE YOU - i "SORAYA ATOUT" - per GOETMALS WOOD -. En poques paraules, no podem dir que hagui anat massa bé la cosa
Millor ha pintat per devers les egues del Sr. Ribeiro: "RONDE DE NUIT" - per DEFI D'AUNOU - toca criar un animalet a finals de Març ja que es plena de "SOLEIL DU FOSSE".I "PROVIDENCIA" - per COKTAIL JET - i "RAYONNANTE" - per KIWI -toquen donar a llum a finals de Maig productes per OISEAUX DE FEU (BIESOLO) i QUICK WOOD.
L'egua d'En Jesus," JOSUBIE" -  per VAL DE LARA i padrina de "A PASSION OF LOVE" i "BOMBA" - espera esser mare a finals de Març ja que es plena de SAXO DE VANDEL.

Aucun commentaire: