samedi 3 août 2013

"TOMEU DES BOSC" I "TONY DES BOSC" ACTÚEN


En "TOMEU DES BOSC", que ja torna a dur un grapat de carreres buides després dels 45 dies de repós reglamentari que li va tocar fer per no sumar, corr dilluns a Dinan, pista d'herba de 1.300 metres de llarga, de tercera categoría i pel record que en tenc d'ara fa dos anys quan hi anarem amb el seu germà bò SCORPIO DE ROUMOIS, d'un traçat difícil, ja que no era massa plana i en lloc de dues curves hi havia quatre capdecantons.
Cursa a trot muntat sobre 2.950 metres amb catorze concurrents - set davant, entre ells el fill de DAME DE MAGNY que és el més ric del primer elàstic, i set als 2.975 - i amb 14.000 € en premis. El mena Xavier Bonnefoux, un aprenent que ja du trenta tres primers, cinc d'ells dins d'aquest any. Tallarà el fill d'ESOTICO STAR amb aquesta larga, llarga successió de zeros?

En "TONY DES BOSC" menat per el seu entrenador i llogater, En Jerome Marie Legros, corr a trot enganxat - derrerament ha botat en l'altre especialitat - a La Ferté-Vidame, pista d'herba de segona categoría i de 1.000 metres de corda. 
La cursa es sobre 2.750 metres i ha setze cavalls apuntats - vuit al primer elàstic i vuit als 2.775 metres-  i el fill d'EVER JET surt davant. El premi a repartir son 20.000 €. Romprà aquest també, la sèrie de zeros que acumul.la?
Cap de les dues curses serà televisada per EQUIDIA o similars.

Aucun commentaire: