vendredi 9 août 2013

DEBUTEN ELS "SAXO DE VANDEL"

Avui vespre, a Cabourg, han debutat els fills - millor dit, les filles - del semental "SAXO DE VANDEL" i no ho podien fer millor: en corrien dues a la mateixa cursa i han fet primer i segon. La que ha guanyat, una Montesson, ha trotat a 1.19.2 i li diuen BAHIA PLAYA - sembla el nom d'un hotel mallorquí - la menava Frank Nivard i es neta per part maternal de GANYMEDE (BUVETIER D'ANOU) i la que ha fet segon, BELLEGRINA, ve per línea femenina d'En JOYAU D'AMOUR (WIKING'S WAY). Aquesta ha trotat a 1.19.4 i l'entrena Frank Nivard. Ambdues s'havien qualificat a Caen a 1.21 i a 1.19.7 respectivament.
Hores d'ara, "SAXO DE VANDEL" du 23 dels seus 87 productes de la generació "B"  qualificats, un 26,44%. Només li va per davant SAM BOURBON amb 24 fills que ja poden córrer. Els clàssics PRODIGIUS i COKTAIL JET en duen 19, GOETMALS WOOD, 17 i LOVE YOU i READY CASH,16.
Segons les derreres noticies, d'una part de "SAXO DE VANDEL", part que dóna dret a un bot anual, es paguen ara 72.000 €, 10 vegades el preu de la cubrició de l'any passat, preu que ben segur no serà el preu de l'any que ve.

Aucun commentaire: