samedi 10 août 2013

"L'ETAT DE L'ECURIE" I MR. ESTRANY.

Les Corts del Regne d'Espagne organitzen qualque pic de qualque any un debat sobre l'Estat de la Nació. A Le Bucher som molt més seriossos i cada estiu, a primers del mes d'Agost, es fa el debat sobre l'estat de la quadra - l'etat de l'ecurie - que presideix Mr. Estrany i del d'aquest any podem dir que pareix esser que el conjunt de la nostra cavallería s'en ha sortit més o menys ben lliurat, especialment en el que afecta als poltres propis i llogats generació dels "B". Aqui veim a Mr. Estrany i Mr. Parera que analitzen mols seriosament els papers i els documents on es reflexe tota la parafernalia d'aquest aconteixement anual...o potser miren detingudament un programa de carreres?
Acabada l'inspecció, no hi ha com anar a Bernay a disfrutar d'una reunió PMH, pista d'herba, a fi d'aprofitar el sol a Normandia, cosa no molt habitual per aquells entorns.
I després ja només queda disfrutar de LA PAELLA DE N'ESTRANY - un plat que du punt de convertir-se en un menjar típic de l'Orne - en una petita festa que aquest any no han pogut comptar amb la presència de Thierry Duvaldestin, en teoría de passeig per Nova York encara que segons un missatge que va rebre en Xesc, el que intentava era establir-se com entrenador de cavalls alambrats, Segons les derreres noves pareix que no plourà d'aquest tro.

Aucun commentaire: