vendredi 12 juillet 2013

DOTZE EGUES, DOTZE PLENES.


Ha duit temps i feina, però a la fi s'ha aconseguit: les dotze egues de cria que pasturen per Le Bucher - es a dir, el Son Fideu de França amb herba incorporada - son totes plenes.
Les nostres set ja fa un grapat de dies que estaven confirmades, tres d'elles "INDIRA DU CHENE" (WORKAHOLIC), "RANDARIFANE GWEN" (AND ARIFANT) i "UGANDA DES BOSC" (HALIMEDE) esperen de SAXO DE VANDEL (COKTAIL JET), cavall que juntament amb SAM BOURBON i ROI DE COQ defineix el triunvirat de sementals revelació a les primeres qualificacions d'aquest 2013; "RIVIERE D'OLIVERIE" (SANCHO PANÇA) i "TIBERIADE"  (GOBERNADOR) són plenes de QUICK WOOD (LOVE YOU) mentre que "QUEST FOR YOU" (LOVE YOU) i "SORAYA D'ATOUT" (GOETMALS WOOD)  ho són de UNICLOVE (LOOK DE STAR).
De les dues pensionistes d'En Jesús, hem de dir que "JOSUBIE" (VAL DE LARA) també fou coberta per SAXO DE VANDEL (COKTAIL JET) mentre que "TANIA MAURITIUS" (GOBERNADOR) es plena de OPUS VIERVIL (JAG DE BELLOUET).
Les tres del Sr.Ribeiro han estat les més complicades, les més tardanes. Ara "RONDE DE NUIT" (DEFI D'AUNOU) es plena de SOLEIL DE FOSSE (JAG DE BELLOUET); "PROVIDENCIA" (COKTAIL JET) ho és de  OISEAUX DE FEU (BIÉSOLO) i RAYONNANTE (KIWI) també ho és de QUICK WOOD.

Ara només queda que arribin totes bé a port, que els poltres no duguin complicacions, que tenguin bon caràcter, que facin molta via - si fan molta via lo del bon caràcter ja no te tanta importància - i que arribin a guanyat, tots, tots, tots a París...AMÉN



Aucun commentaire: