jeudi 4 juillet 2013

"BRUNA DES BOSC" QUALIFICADA A CAEN.

Thierry Duvaldestin ens ha cridat, ara fa una estona, per dir-nos que "BRUNA DES BOSC", la filla de SAXO DE VANDEL i de la nostra INDIRA DU CHENE, s'ha qualificat avui matí a Caen. Ha marcat 1.18.6 sobre els 2.000 metres peu aturat i pareix esser que ha fet els derrers cinc cents metres part davall 1.14. Ha sigut la segona millor via de la sessió.
Amb la nostra neta de WORKAHOLIC ja son catorze els fills de SAXO DE VANDEL qualificats - avui, a més de "BRUNA DES BOSC" també s'ha afegit a la llista BAGHEERA QUICK, una filla de NAMOURA QUICK i neta, per tant, de QUITO DE TALONAY - lo que supossa un 16,09% de la seva producció en menys d'un mes i mig de proves d'admissió.
A hores d'ara SAXO DE VANDEL és el segon semental amb més qualificats, només per davall de SAM BOURBON (15) - ja s'en xerrava d'aquest semental fa un grapat de setmanes - i per damunt dels consagrats COKTAIL JET (12), QUAKER JET (10), READY CASH (8), GOETMALS WOOD (7), GANYMEDE (6) y LOVE YOU (4).
A la mateixa sessió també s'ha qualificat una germana de ventre de la nostra "SORAYA ATOUT", li diuen "BEAUTE D'ATOUT", es filla de LOOK DE STAR i l'entrena, també, Thierry Duvaldestin.

Aucun commentaire: