jeudi 4 juillet 2013

"ALBATROS DES FANES" DIUMENGE A BERNAY.

Bernay,  ciutat no molt allunyada de les Haras du Bucher, té una pista d'herba de primera categoría. Allà hi toca córrer diumenge "ALBATROS DES FANES" menat per Francesc Parera.
Cursa a trot enganxat per mascles de tres anys que no haguin guanyat 2.200 € sobre 2.300 metres. Els participants son catorze - tots al mateix elàstic - i no es televisa. Esperem que el net de SANCHO PANÇA segueixi sumant com ha fet les dues derreres vegades.
D'altre banda, demà divendres i a Villedieu-les-Poeles - arena, segona categoría, 800 metres - hi corr "TOMEU DES BOSC" que ha estat allunyat de les pistes des de primers de Maig. Cursa d'amateurs sobre 2.875 metres i amb 14 participants - dos elàstics amb 8 i 6 cavalls -  El premi total son 5.000 € i al fill d'ESOTICO STAR el mena el seu propietari Jean Claude Vincent amb qui mai ha puntuat...canviarà el signe? canviarà la cosa?
I a derrera hora "VICADILLO DES BOSC" hi ha cabut a Vittel, en una cursa amb 17 concurrents sobre 2.700 metres - 9 al primer elàstic i 8 als 25 metres d'avantatge - i amb 13.000 € en premis. El mena Philippe Aloisio, el seu propietari i entrenador. Aquest fill de KIWI i d'INDIRA DU CHENE haurà d'espabilar si no vol esser desqualificat definitivament de les carreres franceses.

Aucun commentaire: