samedi 16 mars 2013

TRISTAN DES BOSC GUANYA A CAEN

En sis dies, "TRISTAN DES BOSC" ha guanyat dues vegades a France: diumenge passat a Bordeaux i avui, dissabte, a Caen. El que segons el locutor d'EQUIDIA era el producte més internacional en una cursa de nacionals - un cavall francés criat pel mallorquí PARRRERRRA FERRRERRR que fa "de l'elevage" a Normandia, propietat d'un grup de nòrdics i menat per una sueca - ha sumat en una setmana quasi el mateix que lo que duia guanyat en la resta de la seva vida deportiva, ha passat en sis dies de 18.666 € a 34.416 €. Com es diu en suec "això ret"?
Segons PARIS-TURF el fill de PODOSIS ha anat progressant a la recta d'enfora fins arribar al costat de l'animador - ULBROOK DU BOCAGE -, l'ha atacat a l'entrada de la darrera recta i ha arribat segon, però com que ha estat sensiblement molestat per el cavall que menava Yoann Lebourgeois s'ha obert una enquesta i se l'hi ha donat la victòria.
A pessar que era un dels preferits dels comentaristes i pronosticadors ha pagat de 15,80 € el guanyador i a 3,60 € el col.locat. "TRISTAN DES BOSC" ha establit un nou record particular:1.15.6 montat sobre 2450 metres peu aturat.
A la mateixa reunió "TREBOL" ha fet quint marcant 1.14.1 sobre 2475 metres peu aturat. Crec que ha fet la cursa que En Gabriel desitjava trotant a la part de derrera del grup per a fer una derrera recta excel.lent.

Aucun commentaire: