lundi 2 avril 2012

JA HI HA EGUES QUE SON PLENES I ALTRES QUE NO.


La temporada de monta ha començat d'una manera diriem irregular i moltes egues encara ni han anat mogudes. De totes maneres i a hores d'ara, Na "TIBERIADE" ja es plena de "ROI DE COQ", un fill de LOOK DE STAR, un especialista de trot montat; la nostra "RIVIERE D'OLIVERIE" també ho és d'un altre fill d'aquest cavall, del Duvaldestin "UNICLOVE" en aquest cas i Na "SORAYA D'ATOUT" ha comenat del clàssic "ECHO". A veure si hi ha sort, no re-absobeixen i ho arriben a terme sense que després hi hagui denous.
 Uniclove

 Saxo de Vandel

Echo

Korean
Timoko

Ara cal esperar el diagnòstic de la filla de "LOVE YOU", de Na "QUEST FOR YOU", que ha estat coberta per "KOREAN", un fill de "DAHIR DE PRELONG", mentres que Na "RANDARIFANE GWEN" en anar moguda la durem a En "SAXO DE VANDEL", un fill de "COKTAIL JET".

Podría esser que la mare de "UGANDA DES BOSC, es a dir "IMAGE D'URZY" anés a "TIMOKO", mentres que la mare de "QUARCIO DU CHENE"(1.10), "INDIRA DU CHENE" si no pot criar dins del stud-book francés, segurament anirà al cap de seri "GOETMALS WOOD" i se l'inscriurà al stud-book suec.

Aucun commentaire: