vendredi 20 avril 2012

ACTIVITATS D'AQUEST CAP DE SETMANA

Na Polita Gomila actuarà, si Deu vol i Maria, a Amiens dissabte a vespre. Mena "QUATAL DES ORMEAUX" a una cursa d'amateurs sobre 2400 metres autostart. El premi son 6.000 € i du un bon número, el dos.

Diumenge, a Na Polita li toca esser a Orleans, alla menarà En "SAPERE TUTI", també dins la categoria d'amateurs, a una cursa sobre 2700 metres amb 4000 € en premis. Es un handicap i ella surt en el primer elàstic.

En "TONY DES BOSC", el cavall que tenim llogat al senyor Legros, fa una "re-entree" després d'haver-lo operat de problemes de desplaçament del vel del paladar. Corr a Jallais, una cursa per aprenents sobre 2975 metres handicap amb 11.000 € en premis. El mena Claude Criado que treballa a ses ordres d'En Jerome.

D'altre banda, el fill bo de la nostra "INDIRA DU CHENE", es a dir, "QUARCIO DU CHENE", corr demà a Aby la Olympiatravet. La cursa sobre 2140 mts te una dotació de 3.000.000 de corones (304.425 €) i en ella hi tendrà com a contraris a COMMANDER CROWE, BRIONI,ETC.ETC. Aquesta cursa es podrà veure per EQUIDIA, lo que no passarà amb les tres anteriors.

En Biel Pou, per part seva, no ha tengut sort aquest cap de setmana. Havia apuntat En "VELOX DE BANNEY" a Orleans per diumenge i Na "VITALITE" a La Croise Laroche per dilluns i ha estat eliminat de les dues curses per excés d'inscripció.

Aucun commentaire: