jeudi 6 juin 2013

CABALLOS QUE TOMARAN PARTE...

Diumenge torna a haver-hi un grapat de participacions.
En primer lloc "VICADILLO DES BOSC" que va deixar de córrer el Setembre de l'any passat. El fill de KIWI i "INDIRA DU CHENE" que tantes possibilitats va demostrar a la seva qualificació - va trotar els 2000 metres en 1.17.5 quan tenía dos anys - i que encara que no ha sumat cap cèntim, participarà a una cursa a trot enganxat a Strasbourg - pista de cendre de quasi 1.300 metres, primera categoria - sobre 2800 metres, peu aturat, handicap - vuit davant i vuit als vint i cinc -i amb 15.000 € en premis. El mena el seu propietari, Philippe Aloisio. S'estrenarà?
Després hi ha "TONY DES BOSC",que torna a la seva especialitat, el trot muntat, a Gournay-En-Bray - pista de "machefer" d'una mica més de 1.100 metres, tercera categoría - cursa d'aprenents i lads-jockeys sobre 2.525 metres - no hi ha avantatges - i amb 15.000 € en premis. El mena Sebastian Laloum que ja l'ha conduit dues vegades obtinguent una victòria i un quart lloc. Seguirà puntuant la parella?
I finalment "ALBATROS DES FANES" que va tenir una cursa accidentada la setmana passada - "gené et fautif "que diuen els francesos - intentará puntuar a Villedieu-Les-Poeles - pista de tercera categoria, d'arena i de només 800 metres - La distància a córrer es de 2.875 metres amb dos elàstics - el nostre surt davant - i el premi son 12.000 €. El mena Francesc Parera, entre altres coses perque En Biel Pou ja pateix una mica de "overbooking" i ha d'esser present divendres i dissabte a Vincennes - atenció a TRÈBOL que no estarà massa lluny d'esser el favorit de la cursa - i diumenge a Abbeville on ha d'actuar dues vegades.
En "VIVOR DES BOSC" també estava apuntat però ha estat eliminat.
Cap de les curses podrà esser vista per EQUIDIA o similars...i dilluns en tornarem xerrar.

Aucun commentaire: