dimanche 23 juin 2013

"ALBATROS DES FANES" QUART A RÂNES

La negrura a ponent ho anunciava...plourà. I jás! al voltants de Rânes - la ciutat de l'emblema dels tres granots verds damunt quadres blancs i vermells - i tot just davant del castell on s'hi va establir la GESTAPO, als anys quaranta, i que a mi m`ha semblat veure a mols de films bèlics, ha començat a tombar l'aigua... i ja tenim la pista en molt mal estat - pista que per allò del bosquet i de la costa jo no se on vaig dir que s'assemblava a Vincennes -  i ja tenim a "ALBATROS DES FANES" que patinant i agafant les curves lo millor posible i procurant no fotre de nasos, encara ha fet quart.
Després, a la cursa següent dos cavalls han trabucat... i els comissaris, carregats de seny, han suspés la prova i han prohibit el desferrat a la resta de participants en la reunió. Però ni això ha impedit que altres dos concurrents acabasin de mala manera per damunt de l'herba.
Res, que hagués pogut anar millor... i pitjor, i que ara els guanys del net de "SANCHO PANÇA" - ara no m'en record que li duien a son pare - arriben a 1.580 €. Esperem que segueixi sumant.

D'altre banda, ahir "VIVOR DES BOSC" fou distanciat a Jallais a la derrera recta...arribava cinqué.

Aucun commentaire: