samedi 29 décembre 2012

TERMES 2013



Acaba s'any i sa temporada de monta se prepara. Aquest any serà una mica carregat en questió d'egues ja que esperam, si tot va bé, deu neixaments, dels quals només la meitat són "des Bosc".

Aquesta és la llista d'eugues per aquest 2013:

Tiberiade (Gobernador) serà la primera en criar, si ho fa d'hora serà el 2 de Febrer. És plena de Roi du Coq (Look de Star). Enguany encara no està clar a qui anirà.


Soraya d'Atout (Goetmals Wood) surt de terme el 5 de Febrer. És plena d'Echo (Qlorest du Vivier) i enguany anirà segurament a Uniclove (Look de Star).


El primer any de cria de Rivière d'Oliverie (Sancho Pança) surt de terme el 19 de Febrer. És plena de Uniclove i enguany anirà a Quick Wood (Love You).

Ronde de Nuit (Defi d'Aunou) serà el primer neixament de les eugues de M. Ribeiro. És plena de Pomerol de Laumac (Vikings Way) i surt de terme el 6 de Març.

Poc després la mare de Vitalite, Providencia (Cocktail Jet) toca donar a llum un germà complet per Kaisy Dream. Ho toca fer deves el 16 de Març.

La seguent és Josubie filla de Val de Lara, de propietari mallorquí i que és plena de So Lovely Girl (Kaisy Dream) i a terme el 30 de Març.




El 4 d'Abril és el torn de Quest for You (Love You) que enguany és plena de Korean (Dahir de Prelong). Enguany encara no hem decidit a qui la donarem.


Les més esperades arriben al final. Randarifane Gwen (And Arifant), la nostra millor eugua de carreres, és plena de Saxo de Vandel (Cocktail Jet) i a terme l'11 de Maig, el primer dia de "Saintes Glaces". Enguany la tornarem a donar a Saxo de Vandel.

La semi-clàssica propietat de mr Ribeiro Rayonnante (Kiwi) és plena d'Uniclove i a terme el 22 de Maig.


Queda també Tanie Mauritius (Gobernador) plena de Kent Barbes.

Apart també en tenim dues que no han de criar enguany. Hi ha Indira du Chene (Workhaolic) la mare de Quarcio du Chene, que depén dels resultats dels seus fills (Trsitan des Bosc i Vicadillo des Bosc) per saber a quin semental la donam i a quin stud-book podem inscriure el producte. I queda també Uganda des Bosc (Halimede) que després d'una lesió que ha posat un fi a la seva carrera esprtiva començarà l'etapa com a reproductora donada a Saxo de Vandel.

Aucun commentaire: