dimanche 9 décembre 2012

NO HA ESTAT LA MILLOR SETMANA...COM DIUEN ELS FRANCESOS

Aquesta setmana tan sols "QUARCIO DU CHENE", el fill de la nostra "INDIRA DU CHENE" per CAPRICCIO, es va comportar com es pensava. Ahir només va fer cinqué a Aby, va botar i va trotar a un miserable - per a ell - 1.14.1. Si mateix els seus guanys ja pujen a 10.216.499 corones.
El seu germà "TRISTAN DES BOSC", per PODOSIS tampoc es va qualificar divendres a Grosbois...i ja en du dues de vesades de qualificacions. S'ha de dir que el temps era infernal - feia neu - i que de la vintena de presentats només aprovaren tres. Hi torna dimarts que ve.
I "UPSALIN DES BOSC" dimarts passat tampoc va tenir el seu dia. Anava ferrat i no es lo seu, potser no havia descansat prou - venia de puntuar, de fer segon a Paris, feia una setmana -  i debutava a trot montat a la pista grossa de Paris-Vincennes. Res, que ferem el sèptim a 1.18.6, una marca molt magre i allunyada a les que el fill d'EROS DU ROCHER ens té acostumats. Ho considerarem una carrera a olvidar i pensarem en la que té el Dia dels Reis a Paris-Vincennes, trot montat, pista grossa sobre 2700 metres, 55.000 € en premis i a la que hi poden participar mascles i sanats que no haguin guanyat 90.000 €. Ell ara en du 89.720 €.

Aucun commentaire: