mercredi 24 octobre 2012

UGANDA DES BOSC DEIXA LA COMPETICIÓ




Va córrer correctament dilluns passat a La-Croisé-Laroche, va marcar 1.16.2 peu aturat sobre 2.850 metres, lo que és una bona via quan es tracta d'una cursa per anar agafant forma pensant amb l'hivern a Paris-Vincennes... però va amollar un tendó d'una cama de derrera i hem decidit dedicar-la a la cría.
Així doncs, UGANDA DES BOSC passa a ésser una egua de ventre, que segons les qualificacions que fan els francesos es de primera categoría, que només va fer tretze curses, de les que en va guanyar quatre - Rouen-Mauquenchy, Cordemais, Cabourg i Paris-Enghien -sumant a altres sis, tres d'elles a Paris-Vincennes - un segon, un tercer i un sèptim - hipòdrom on va aconseguir els seus millors records: 1.13.5 sobre 2.100 metres autostart i 1.15.8 sobre 2.700 metres peu aturat. UGANDA DES BOSC ha sumat 68.740 €, lo que suposen 5.287,69 € per carrera correguda.
Esperem que la seva vida de criadora - ocuparà el lloc de sa mare - sigui llarga i positiva...de la nostra part intentarem donar-li els millors sementals que poguem.

Aucun commentaire: