vendredi 19 octobre 2012

DERRERS RESULTATS I PROPERES CURSES.

Dimarts passat "UPSALIN DES BOSC" - F.Harel, entrenador, Y.Lebourgeois, menador - va fer tercer a la reunió nocturna de Vincennes. A trot muntat va anar a 1.14.6 sobre els 2.200 metres de la petita pista. Ara ja ha guanyats 74.200 € lo que no deixa d'esser interessant per un fill d'EROS DE ROCHER.
En canvi, el dia abans no puntuaren ni "VIC DES BOSC" ni "UKITA DES FANES". El fill de QUALMIO DE VANDEL, a Cabourg, es va tirar enlaire quan havien fet una volta i anava devant. N'UKITA va trobar molt feixuc el pis - no era d'herba sino de fang i fang i fang -i va arribar vuitena.
I aquest cap de setman seguirem "TOMEU DES BOSC" per allò de les primes de criador que a França suposen el 12,5% del premi. Està apuntat a Bihorel-Lés-Rouen a una cursa "a reclamer" - els cavalls que hi participen son tots a vendre per un mínim de 7.000 € - sobre 2.500 metres amb 11.000 € en premis i el mena, per primera vegada, F.Lecanu.
També vetllarem "UGANDA DES BOSC" que diumenge a La-Croisé-Laroche ha de córrer una cursa handicap per a cavalls i egues de quatre anys amb 25.000 € en premis. La filla de HALIMEDE surt als 2.825 metres - el segon elàstic d'una cursa que, curiosament, en té tres - la mena D.Javelle - un ajudant de Thierry Duvaldestin - i l'han declarada ferrada, lo que fa suposar que es tracta més d'una cursa de preparació que, com es diu per allà, una cursa "visé".
Ja veurem com anirà tot...

Aucun commentaire: