samedi 16 juin 2012

SEGUIM SUMANT

Dijous a Mont Saint Michel

En Tomeu des Bosc va mostrar millorança després de dues carreres de re-entree molt dolentes i acabà en 7ena posició rodant a 1'19'2. La menadora Therese Fontaeus es mostrà contenta i comentà que amb una carrera amb més sort hauria arribat més envant.
En Quatal des Ormeaux acabà en 6ena posició després d'una molt bona darrera recta, ja que a mitjan darrera curva anava entre els darrers.

Divendres a Laval
 En Vic des Bosc tornà a fer una mala carrera i fou distanciat després d'haver galopat en tres ocasions, i és que el fill de Qualmio de Vandel es mostrà molt perdut i fora timó... haurem de seguir fent feina...

Na Vitalité queda en 5ena posició rodant a 1'19'4 sobre els 2.875 m d'una pista de Laval passada per aigua. La filla de Kaisy Dream realitzà una mala sortida quedant entre els darrers i va fer una molt bona darrera recta rematant per l'exterior.

Divendres a Vincennes
Upsalin des Bosc seguí en la seva línea i quedà en 2ona posició a Vincennes a una sola centèssima del guanyador. El cavall continua millorant i rodà a 1'13'6 sobre els 2.850 m de la cendrée parisina. Després d'un molt bon inici d'any, el cavall suma ja quasi 70mil € i es mereix una mica de refresc. Tedrà dos mesos de repòs per després preparar amb forces el meeting d'hivern de Paris.

Seguim sumant... la victòria se fa esperar...

Aucun commentaire: