mercredi 13 juin 2012

I CORREM DIJOUS, DIVENDRES I DIUMENGE....

Aquest cap de setmana, en lo que es refereix a les curses, te l'aspecte de cap de setmana caribenc.

Dijous 14 en Tomeu des Bosc i en Quatal des Ormeaux a nes Mont Sant-Michel

I com a tal, comença dijous al migdia i a la pista del Mont Saint Michel-Pontorson. A la primera carrera hi actua, sense massa pretensions, En "TOMEU DES BOSC", que torna a córrer a trot montat. El mena Mme.Th.Fontaneus i la cursa es sobre 2675 metres i amb 21.000 euros en premis. I a la derrera, en categoría amateurs i sobre la mateixa distància - el cavall surt al primer elàstic - hi trobarem "QUATAL DES ORMEAUX" menat per Na Polita Gomila. El premi es més petit, 6.000 euros i ambdues curses es podràn veure per EQUIDIA.



Divendres 15 a Laval amb en Vic des Bosc i na Vitalite i a Vincennes amb n'Upsalin des Bosc.
Divendres a Laval, en Gabriel Pou actúa per partida doble. Primer amb En "VIC DES BOSC" i després amb Na "VITALITE" , que ja va fer quart a aquest hipòdrom. Ambdós corren a curses amb 11.000 euros en premis i sobre 2.875 metres peu aturat i elàstic únic. Aquestes carreres, en reunió nocturna, no seran televisades. Dins el mateix horari, el que si podrem veure per la petita pantalla es n'UPSALIN DES BOSC que, un poc passades les nou correrà a Vincennes una cursa de trot montat amb 44.000 euros en premis. El menarà, com sempre en aquestes ocasions, en Chistopher Corbineau, i el cavall anirà desferrat dels quatre peus per a fer els 2.850 metres de la pista petita, les mateixes condiciones que el van fer guanyar el derrer cop que va anar a París.

Diumenge 17 a Les Andelys amb en Sapere Tuti 
I, diumenge, a Les Andelys, encara que no hi ha encara la llista definitiva de participants, hi toca córrer Na Polita amb En "SAPERE TUTI", que ve de fer segon a Abbeville. Cursa d'amateurs amb 4.000 euros en premis i sobre 3.200 metres elàstics, sortint el cavall en el primer.
Esperem que puntuin...

Aucun commentaire: