mercredi 21 mai 2014

PRIMERS "C" QUALIFICATS A FRANÇA

Avui matí a Caen hi ha hagut les primeres qualificacions de poltres francesos de dos anys i 52 elements l'han aconseguida.
La millor velocitat ha estat per una filla de SCIPION DE GOUTIER (GOETMALS WOOD) i ROMANCE DU RUEL (JAM PRIDEM), essent el primer producte d'aquesta egua que corria les millors proves de la seva generació. Li diuen a aquesta magnífica poltra "CLASSICA DU RUEL" i ha fet els 2.000 metres en 1.17.7.
La segona marca ha sigut per un fill de COKTAIL JET i MAKING MONEY (HIMO JOSSELYN) que li diuen "CRISTAL MONEY" i que s'ha qualificat a 1.18.2. Es tracta d'un germà de ventre de la bona, molt bona, "RETURN MONEY" i l'ha duit a la prova el mateix entrenador, En Thierry Duvaldestin.
"SAXO DE VANDEL" (COKTAIL JET), "LOVE YOU" (COKTAIL JET) i "REPEAT LOVE" (COKTAIL JET) amb tres productes per hom, han estat els millors sementals del dia - un veritable festival del fill de QUOKY WILLIAMS -. "WORKAHOLIC" , amb tres nets per la part femenina, el millor pare de mares.
El nostre amic Thierry Duvaldestin ha fet un ple: quatre de quatre. A més de l'anomenat "CRISTAL MONEY", ha passat la prova amb "CARLA DE VANDEL" (q.1.20.2) (SAXO DE VANDEL i SCARLET DE VANDEL), "CHOOSE ME (q.1.18.8) (SAXO DE VANDEL i KARELLISE) i "CASUAL DESTINEE" (q.1.20.8) (READY CASH i LINDA SOMOLLI).

Aucun commentaire: