mercredi 5 mars 2014

"UPSALIN DES BOSC" GUANYA A AMIENS.

 Arrivée mouvementée dans la deuxième course

Poques vegades dus amb un cavall tanta sort com hem duit avui amb el fill d'ELVIRA DU VAST, que es el cavall que du el número 8 a l'imatge.
Fixau-vos hi bé.
Primer,  faltaven deu minuts per la sortida i han donat de baixa el favorit de la cursa:  En "SIMOUN" que estava a una cota d'una mica més de 2 per 1, ha estat retirat. Llevors "UPSALIN DES BOSC", que estava a 6 per 1 - era el més jugat després del cavall que menava Frank Nivard - ha passat a esser l'estimat dels "turfistes".
Segon, el cavall "NINEPOINTS CHARLIE" que havia passat a ser - segons els jugadors - l'adversari més perillós, just després de la sortida - quasi bé dins els elàstics - s'ha tret de damunt el menador.
Tercer, "UPSALIN DES BOSC" sense córrer massa bé - 1.16.7 sobre 2.900 peu aturat i trot montat i faltan una mica de gas a la derrera recta - arriba empatat per la quarta i la quinta plaça...però hi ha "enquête"...i han tomat els tres primers - tres, tres, tres - per anar bruts, lo que vol dir que hem empatat pel primer lloc.
Afegiu a tot això que, segons el PARIS-TURF, el motiu de la retirada de "SIMOUN" és que Frank Nivard no ha pensat a dur la sella de montar a l'hipòdrom.

Res, que ara el cavall ja du guanyats 123.970 €...ja està bé per un fill d'EROS DU ROCHER, el cavall, el semental de la fotografía.

Aucun commentaire: