jeudi 31 octobre 2013

SET ANYS FA...

Set anys fa que, en tal dia com avui, vam guanyar a Vincennes per primera vegada.
Aquí la veis a Na "POMME D'AVIGNERE", l'egua que teniem a mitges amb En Thierry Duvaldestin i que dia 31 d'Octubre del 2006 va arribar devant en el Premi Arethusa, marcant 1.16.5 sobre els 2.100 metres autostart de la petita pista.

https://lh5.googleusercontent.com/-Zof943Gr7s8/TM1Kk7PsbbI/AAAAAAAAAF0/j-puiRJaXK8/s800/Escanear0003.jpg


A la foto de familia que es fa a la arribada, també hi comparegueren En Pere Pol i En "Pipo" que alehores feia feina a C'an Duvaldestin i que també va esser l'encarregat de transmetre la cursa per telefon a En Xesc que en aquells temps estudiava per Barcelona. Aquesta labor normalment l' hauria d`haver feta jo, però per les circunstàncies emocionals - era el primer cop que corríem a Vincennes - m'hi vaig declarar incompetent.
Just després passarem per taquilles a cobrar el nostre boletatge i el que ens havia encarregat N'Arnau i que de cop va telefonar: Que hi he heu estat a temps de jugar o no? Que he cobrat? I voltros que heu cobrat? I l'egua que ha guanyat? ...Tampoc sumarem massa, l'egua era la més jugada.



Aquesta cursa fou la millor de l'egua, ja que poc després la vam haver de retirar per problemes als devants i al cap d'un any va morir en un accident dins la quadra...Però, per a nosaltres, POMME D'AVIGNERE, una filla d'ACHILLE - un dels cavalls més hermosos del món segons el "catedro Bujosa"- i de HERMINE D'AVIGNERE, serà sempre el primer animal amb el que vam guanyar a Vincennes.
Després, per tornar a Le Bucher ens vam perdre i arribarem a passar per Rouen...però això ja és una altre història.

Aucun commentaire: