mercredi 29 mai 2013

BRUNA DES BOSC CAP A CAN THIERRY



La setmana passada començaren les qualificacions dels poltres de dos anys (B). Ja és hora de començar a preparar els nostres per a les qualificacions. La més avançada és na Bruna des Bosc filla de Saxo de Vandel i Indira du Chene, germana doncs del bò Quarcio du Chene i dels no tant bons Tristan des Bosc o Vicadillo des Bosc.

Na Bruna des Bosc està des d'avui a les quadres den Thierry Duvaldestin, que n'és propietari al 50%. Fa un bon grapat de mesos que fa feina baix les ordres den Xisco Parera i després de l'entrenament a can Thierry d'avui dematí, la durà a les qualificacions en breu. Fins ara ha estat de vacances... ara comença la feina. Na Bruna és una poltra molt honrada, una mica "sur l'oeil" com diven aqui, una poltra a la que passes gust de fer feina, amb una gran facilitat de trot i un cap molt clar. És una poltra que se fa estimar, tant dins com fora de la pista. Esperem que confirmi en carrera.

Les altres B's femelles que tenim a l'entrenament són Boheme des Fanes (Gatsby de Vive i Quandie du Lys), Baie des Fanes (Full Account i Quountry Poiniere) i Belle des Fanes (Nil du Rib i Panina de Viette). Hem de lamentar la mort fa poc més d'una setmana de Blanca des Bosc (Roc Meslois i Kookies d'Ecajeul) que va patir una rara malaltia. La menuda apuntava maneres...

Dins els mascles B's tenim a el Ami de Trecy (Quaker Jet i Katima) que és un cavall d'estatura que no hem de forçar per tal de no espenyar abans de la primavera que ve.

Aucun commentaire: