mercredi 24 avril 2013

...I EN PLENA TEMPORADA DE MONTA.

I en plena temporada de monta...ara ja podem dir que hi ha quatre egues plenes.
De "QUICK WOOD" - el fill de LOVE YOU i una filla de MINOU DE DONJON - ho son "TIBERIADE" - la filla de GOBERNADOR i URABA - i "RIVIERE D'OLIVERIE" (1.16) - la filla de SANCHO PANÇA i neta per part de mare de CEZIO JOSSELYN- que en un principi en duia dos però pareix esser que aquesta quantitat s'ha reduida a l'unitat pertinent.
Aqui podeu veure aquest semental guanyant a Enghien


De "UNICLOVE" , el fill de LOOK DE STAR i una filla de WORKAHOLIC, ho és "QUEST FOR YOU" (1.17) - la filla de LOVE YOU i neta de BUVETIER D'AUNOU - diagnosticada avui. "QUEST FOR YOU" és la mare de "VIC DES BOSC"(1.16), producte que, amb la seva única victòria, la va fer de primera categoría.
"UNICLOVE" ha guanyat curses de GRUP II i s'ha col.locat dins de les GRUP I.


I de "SAXO DE VANDEL" hi tenim "INDIRA DU CHENE" - filla de WORKAHOLIC i mare del clàssic QUARCIO DU CHENE (1.09) - que ja torna estar admesa dins del stud-book francés. Per cert, ahir el seu fill "TRISTAN DES BOSC" (1.15) va perdre es trot de mala manera dins sa derrera recta a Lyon quan ja tenía la carrera guanyada...coses de cavalls.
Aqui podeu veure "SAXO DE VANDEL" en el Prix de Selection, un GRUP I.


Per a completar la temporada queden per confirmar "SORAYA D'ATOUT" (1.20) - que ha estat coberta per UNICLOVE - i "UGANDA DES BOSC" (1.13) d'En SAXO DE VANDEL.
Na "RANDARIFANE GWEN" espera el d'aquest any pel mes de Maig i, en principi, torna anar a SAXO DE VANDEL.

Aucun commentaire: