samedi 15 septembre 2012

VITALITE DIUMENGE I VINCENNES DILLUNS

Demà,tercer diumenge de Setembre, a La Capelle hi corr Na "VITALITE" menada per Pierre Yves Verva. L'egua figura entre els preferits de la premsa especialitzada - favorita a PROVINCE COURSES y tercera possibilitat per GENY i ZETURF - encara que fa una mica de "re-entree" ja que du dos messos allunyada de la competició però no de les pistes. La cursa, que no serà televisada, es sobre la distància de 2.700 metres, la sortida es amb l'ajuda de l'autostart - la filla de KEISY DREAM du es número 3 - i el premi son 16.000 euros.
I dilluns ens convendrà badar una estona davant el televisor, davant d'EQUIDIA. Primer per veure Na "SYBILLA DE KOR" i després per contemplar el "retour" de "UPSALIN DES BOSC".
Na "SYBILLA DE KOR" corr el quinte+ i la sortida toca esser a les 13.50. Una cursa europea per egues sobre 2.100 metres autostart i amb 15 participants - l'egua d'En Biel du el número 14 i anirà desferrada -. El premi, 46.000 euros. En Biel hauria de tornar guanyar tal com ho va fer dijous passat amb URGANO DU PECH a Reims.
"UPSALIN DES BOSC" fa tres messos que no corr i dilluns esta apuntat a trot enganxat que no es, ni de lluny, la especialitat del fill d'EROS DU ROCHER, que correrà ferrat. La cursa es a les 15.20 sobre 2700 metres peu aturat. Hi participen 11 cavalls i el premi es de 48.000 euros.
Esperem que tot vagi com desitgem...
 

Aucun commentaire: