dimanche 8 juillet 2012

AVUI RANES APRENENTS I AMATEURS

Avui toca Ranes, anam apropet. Ranes és una pista molt singular que es troba al parc municipal. Pista de corda a la dreta que no arriba a 1000 metres. Curves tancadess i molts desnivells. Sobretot una pujada molt forta dins la curva d'abans de meta. A més hi ha un petit bosc on perds de vista els cavalls i un llac que el cotxe dels jurats no poden atravessar i es veuen obligats a fer-se enfora dels cavalls i esperar-los a un altre punt de la pista. És una pista molt simpàtica a la que hi sol haver molta gent i molt de joc. Tot un espectacle.


Hi correm amb en Sapere Tuti a una cursa d'aprenents que se disputarà sobre 3.150 metres i en la que serà menat per Flavien Provost que ja el va menar un dia a Rouen Mauquenchy sense gaire sort. El cavall està bé i la particularitat del traçat de Ranes el toca afavorir.



Poc després és el torn de Quatal des Ormeaux amb la seva menadora habitual na Polita Gomila qui participen a una cursa d'amateurs. També sobre 3.125 metres. El cavall ve de còrrer molt bé i els contrincants no són els més forts de la història... esperem que segueixi en la seva ratxa de sumar.

Aucun commentaire: