vendredi 21 octobre 2011

"CABALLOS QUE TOMARAN PARTE..."

Vanuatu, fill de Kookies d'Ecajeul, dissabte a Caen




Ens convendrà interesar-nos amb en "VANUATU", un fill de "KOOKIES D'ECAJEUL", l'egua de la casa que morí aquest any donant a llum a "BLANCA DES BOSC". "VANUATU" que té dos anys, ja ha guanyat a Chateauroux i té un record de 1.18.8, podrà esser vist dissabte matí per EQUIDIA a la segona cursa de Caen poc després de les 12,30. El menador es Federic Prat.





Randarifane Gwen intentarà confirmar diumenge a Amiens

Aquest cap de setmana, concretament diumenge, "RANDARIFANE GWEN" menada per Thierry Duvaldestin corr a Amiens. La cursa es el Prix de la Confiance de 2400 metres autostart i l'egua du el número 4, un bon número. Encara que sigui la carrera més important de la reunió - dotada amb 25.000 € -no es trasmetrà per EQUIDIA.





Vicadillo des Bosc debuta a Meslay du Maine


També diumenge i per internet a falta de càmeres, seguirem el debut de "VICADILLO DES BOSC", el fill de KIWI i d'INDIRA DE CHENE, el germà del clàssic "QUARCIO DU CHENE"(1.10). Es a Meslay-de-Maine i ha de correr 2000 metres peu aturat menat per H.Langlois. Hi ha certa expectació ja que el cavall forma part del selcte grup de poltres de l'entrenador Sebastien Guarato.





Scorpio du Roumois dilluns a Cabourg
En canvi el que podrem veure correr pel televisor, dillus devers les 5 i a Cabourg, es "SCORPIO DU ROUMOIS", una cursa a trot montat per aprenents i lads-jockeys i amb 28.000 € de premis. La distància a fer es de 2875 mts, la menadora Mme.Marlene Bedouet, amb qui el nostre cavall s'ha classificat sempre.

Aucun commentaire: