vendredi 23 septembre 2011

SCORPIO DU ROUMOIS, RIVIERE D'OLIVERIE I RANDARIFANE GWEN


"SCORPIO DE ROUMOIS" està previst que corri a Amiens, demà dissabte 24 de Setembre. Menat per el seu entrenador Francesc Parera ha de donar 25 metres a una cursa on el cap n'ha de fer 2900 i que està dotada amb 17.000 €. La carrera servirà de preparació per la cursa de trot muntat del proper dia 30 a Rouen-Mauquenchy.


"RIVIERE D'OLIVERIE" ha de córrer a Cluny dilluns dia 26 de Setembre. Surt als 25 metres a una carrera de 2700 metres dotada amb els mateixos euros que la prova on corr n'SCORPIO DE ROUMOIS. La mena En Tristan de Genouillac amb qui ja hi ha guanyat un bon grapat de vegades.


També dilluns "RANDARIFANE GWEN" ha de correr a Craon. Surt as cap - es la mes rica de s'elàstic - a una carrera de 3500 metres dotada amb 32.000 €. i que podrà esser vista per EQUIDIA. La mena Thierry Duvaldestin.


I com altres noticies referidea a sa quadra, podem dir que a Suecia, diumenge hi corr "TRISTAN DES BOSC" (PODOSIS-INDIRA DU CHENE) , un element que va ser venut quan era poltre a ses ventes de Yearlings de Vincennes, i que dijous qui ve el seu germà de ventre "VICADILLO DES BOSC" (KIWI-INDIRA DU CHENE), un cavall entrenat per Sebastian Guarato i nascut a ca nostra - amb aquest nom no podia esser d'altre manera - està apuntat a les qualificacions a Caen.

La setmana que ve potser veurem en acció a Tomeu des Bosc (Enghien dijous 24), Uganda des Bosc (Lyon divendres 30), Upasalin des Bosc (Cherburg diumenge 2) i Scorpio du Roumois (Mauquenchy divendres 30)

Aucun commentaire: