dimanche 7 août 2011

UNA SETMANA CARREGADA

Si divendres passat va ser el torn de Randarifane Gwen que fou 7a al quinté de Cabourg i de Uganda des Bosc, que s'imposà a la darrera cursa del programa oferint la victòria 1000 al seu entrenador i menador habitual Thierry Duvaldestin, avui diumenge li toca a Riviere d'Oliverie a la Ferté-Vidame a una cursa reservada per a conductors amateurs en la que serà conduida per Jean-Bernard Hupé amb qui ja ha aconseguit 4 victòries i 2 segones places en el que duim d'any.

Avui també tendrem a Upsalin des Bosc en pista. Serà a Sainte-Marie du Mont, la seva pista habitual d'entrenament i serà menat pel seu entrenador i propietari Franck Harel. És el seu debut a trot enganxat ja que totes les carreres que ha disputat ho ha fet en la disciplina del trot montat.

Demà dilluns serà el torn Scorpio du Roumois, qui ve de ser 2n a Chateau du Loir el dimenge passat, qui se desplaça a Dinan per disputar el prix du Guesclin. Serà conduit per Francesc Parera.

Dimarts Randarifane Gwen retroba la disciplina del trot montat, en la qual conta amb una sola participació victoriosa a Vincennes. Disputa el prix de Carderes a Cabourg, una cursa d'aprenents i lad-jockeys en la que serà conduida per David Javelle, aprenent de l'escuderia de Thierry Duvaldestin que ja ha brillat amb cavalls com Ring du Chene o Le Vent a Changé. Randarifane Gwen ve de deixar una molt bona impresió al quinté de divendres passat a Cabourg en el que acabà 7a rodant a 1'13'3, esperem que hagui recuperat bé de la carrera i mostri el seu millor nivell.

Dimecres potser participi Tony des Bosc a Rouen-Mauquenchy a una cursa a trot montat en la que retrobaria a Marlene Bedouet amb qui aconseguí la victòria a Moulins-la-marche i la tercera posició de Cabourg.

Aucun commentaire: